Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Faceti cunostinta cu Yealink

Ca distribuitor de solutii, suntem permanent preocupati sa dezvoltam inteligent portofoliului de producatori si solutii asa incat sa fim in pas cu cerintele si necesitaile pietei, dar si cu realitatile si tendintele tehnologice actuale.

Astazi, este vorba de Yealink, companie fondata in 2001 si care are in prezent unul dintre cele mai spectaculoase solutii dedicate colaborarii.

Solutiile si produsele Yealink sunt utilizate in intreaga lume si se remarca prin specificatii tehnice care “depasesc” limitele uzuale ale unor solutii de tele-conferinta audio-video.

Doar cateva exemple..

Sistemul de videoconferință Yealink VC800 are capacitate de videoconferință HD de 24 de site-uri, care se poate distribui în 2 săli de întâlniri virtuale.
Soluția multi-cameră VC800 permite funcționarea simultană a până la 9 camere video .

Yealink este un producator usor atipic, de nisa si care reuseste sa imprezioneze de fiecare data! La ISE 2018 a lansat Yealink VC200, un sistem complet de dispozitive de videoconferinta care concureaza cu pretul unui sistem de camera creat cu un PC si o camera. In schimb, VC200 combina camera si codecul intr-o solutie all-in-one care dispune de rezolutie 4k, 6 microfoane de formare a fasciculului (beamforming microphones) pentru preluarea vocii si, de asemenea, suport wireless pentru partajarea continutului!

Dincolo de portofoliu, Yealink vine cu un model de distributie extrem de bine definit, in care parteneriatul este elementul definitoriu al succesului.

Lasă un răspuns