Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Destul de bine nu este destul de bine

Videoconferinta 4k

“destul de bine nu este destul de bine” »  a devenit un motto In industria de videoconferinta . Si Intr-adevar nu este.  Abilitatea de a comunica eficient este unul din factorii primordiali in dezvoltarea unei companii.

Y4K

In anii 1990, toata lumea era ingrijorata  de anul 2k si de ce o sa se intample in anii 2000 cu calculatoarele. Va fi o intrerupere la nivel mondial?  Se vor prabusi computerele cu Windows 95 ? Va exploda ceasul computerului cand va trece de la 99 la 00? Ei bine, am supravietuit Bug-ului Mileniului si am facut progrese majore in tehnologie de atunci. 20 de ani mai tarziu vorbim de anul 4k.

Recent, Lifesize a dezvaluit prima si singura solutie globala de videoconferinta de 4K  ca serviciu din lume.

Dar de ce acum? De ce avem nevoie de video 4K si ce companii ar beneficia de noile progrese in tehnologia videoconferintelor?

Ce este 4k?

4k are dublu rezolutie si de patru ori mai multi pixeli decat 1080p HD. Acest fapt inseamna ca tehnologia 4K produce cele mai complexe detalii, intr-un contrast considerabil mai mare. Linile sunt mai clare, curbele sunt mai fluide, iar nivelul detaliilor este mult mai mare. Participantii pot sta aproape de ecran si sa se bucure de o imagine clara, fara a vedea pixelarea care apare in cazul videoclipurilor cu o rezolutie mai mica.

Cine are nevoie de video conferinta 4k?

Conferinta video de inalta definitie 4k va atrage companiile care lucreaza cu detalii si pentru care detaliile fac diferenta. Iar infrastructura existenta nu mai este o problema pentru ca 4k functioneaza atat on premise, dar si ca serviciu.

Trainingurile online, tutorialee, demo-urile de produse pot fi distribuite intern sau  prin intermediul YouTube pentru promovarea business-ului, iar videoconferinta de calitate 4k ofera imagine clara si de calitate. Cand vine vorba de supravegherea sau monitorizarea pacientilor cu risc crescut intr-un spital,  de arhitectura sau design, avantajul 4k este intrinsec.

In plus fata de serviciile de creatie si cele medicale, si industria  de producțte va dori imediat 4K pentru a share-ui continuturi complexe si pentru a permite o colaborare instanta. Companiile globale care au mai multe birouri, fac afaceri cu clienti din intreaga lume si au angajati aflati la distanta vor vedea de asemenea avantaje imediate in cadrul videoconferintelor de 4K.

Indiferent daca recrutati talente de top, va conectati fata in fata cu noi clienti sau va consolidati cultura interna de comunicare globala, conferintele video 4k va permit sa va prezentati afacerea in cea mai buna lumina cu o calitate a imaginii si o claritate a sunetului exceptionala.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Lasă un răspuns