Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

See you soon!

De la atacuri cibernetice pana la inteligenta artificiala, digitalizarea transforma sistematic paradigma mediului de business actual si modul in in care oamenii relationeaza.

Lifesize a solicitat SurveyMonkey sa realizeze un sondaj de opinie, pe un esantion reprezentativ de peste 1300 de angajati distribuiti pe intreg teritoriu S.U.A. pentru a obtine o imagine relevanta despre obiceiurile de comunicare video, dar si despre modul in care acestia considera ca solutiile de videoconferinta le impacteaza activitatea profesionala zilnica si perceptia angajatilor asupra companiilor care utilizeaza tehnologii de acest gen.

Rezultatele studiului sunt clare. Solutiile de videoconferinta ofera un plus de flexibilitate si mobilitate, iar angajatii nu mai depind de prezenta fizica la birou: 51% dintre cei intervievati au realizat macar o data o videoconferinta de acasa, 33% de la sediul unui partener de afaceri, 24% dintr-o cafenea sau restaurant, 14% dintr-un aeroport!

Angajatii apreciaza utilizarea instrumentelor de colaborarea video pentru ca aceastea le permit sa lucreze de oriunde, oricand si sa intre in legatura cu echipele le lucru (43%) dar si pentru ca distributia documentelor se realizeaza in timp real (38%) si poata fi insotita de explicatii. Instrumentele de colaborare video sunt apreciate pe scara larga si considerate o modalitate eficienta de a reduce numarul deplasarilor (33%) si de a castiga timp efectiv de lucru sau cu familia.

Solutiile de colaborare video inseamna, simplist vorbind, bani castigati pentru companie si timp – pentru angajati. Cum se schimba obiceiurile de utilizare a tehnologiilor, care sunt asteptarile utilizatorului legate de instrumentele de colaborare video, mai multe infografice sunt disponibile aici sau descarcand raportul complet 2019 Impact of Video Conferencing.

Lasă un răspuns