Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Proiectarea salilor de intalniri mici si mijlocii. 4 Sfaturi

Avem un mediu de lucru din ce in ce mai dinamic, in care de multe ori se intampla ca urmatoarea intalnire sa fie nevoie sa incepa acum in orice sala disponibila din companie. Cineva nu este la birou? Nici o problema! Il puteti conecta prin video. Puteti da share ecranului. Sau pe telefonul mobil. Transmiteti audio prin sistemul camerei. Adica utilizati orice dispozitiv doriti astfel incat intalnirea sa poata avea loc oriunde, oricand.

Dar genul acesta de activitate necesita sali special concepute pentru flexibilitate si versatilitate. Studiile arata ca cele mai productive intalniri au mai putin de 8 participanti. Acest lucru sugereaza ca cel mai probabil cele mai mici sali de intalnire dintr-o companie pot avea cel mai mare impact asupra mediului de business.

Sunt cativa pasi pe care vi-I recomandam sa-I urmati daca proiectati camere mici (4-6 participanti) sau camere medii (6-10 participanti) pentru a sustine o varietate de stiluri de lucru si preferinte de colaborare.

Mergeti pe BYOD

Angajatii au medii preferate de colaborare bazate pe cloud si au nevoie de o modalitate usoara de a conecta laptopul la camera, astfel incat atunci cand pornesc echipamentele Zoom ™ sau Microsoft®, toti cei din camera sa poata fi auziti sau vazuti. Asigurati-va ca este o conexiune singulara, simpla, fara adaptoare. Adaugati functii Bluetooth pentru a permite unui utilizator sa transmita audio de la telefonul mobil prin sistemul audio al camerei.  Doar in acest fel, putem vorbi de un mediu care faciliteaza BYOD.

Investiti in audio

Camerele mici nu sunt camere low-end, unde calitatea audio este suficient de buna. Intrucat in aceste incaperi mici si mijlocii se iau de multe ori deciziile importante, trebuie sa aveti in vedere sa selectati microfoane care ofera cel putin o acoperire excelenta a camerei de 360 de grade, AEC si anularea zgomotului. Daca participantii se misca in jurul camerei sau se ridica sa scrie pe tabla, asigurati-va ca sunt auziti, la fel ca participantii care stau la masa.

Creati un camp vizual larg

Cu cat camera este mai mica, cu atat este mai greu pentru participantii care se conecteaza remote sa-i vada pe toti la masa. Persoanele care stau cel mai aproape de ecranul pe care este montata camera, sunt cei care nu sunt vizibili tot timpul. Un camp vizual unghiular, cu  functii pan-tilt-zoom si diferite optiuni de montare va pot ajuta sa remediati aceasta problema si sa va asigurati ca toti participantii sunt vizibili la masa. In mod ideal, caracteristicile PTZ sunt digitale si usor controlate de utilizator printr-o telecomanda.

Schitati un sistem unitar

Sistemele in care toate componentele sunt proiectate sa lucreze impreuna ofera o experienta mai buna, optimizata. Iata inca un motiv pentru a avea in vedere un sistem unificat, de la un singur furnizor: gestionarea si monitorizarea. Cand aveti un sistem unificat – colaborare audio, video, cloud – puteti utiliza platforma de gestionare a retelei pentru a monitoriza starea de sanatate a sistemelor dvs. AV si a utilizatorilor de colaborare in cloud.

Schita unui sistem unitar construit cu ajutorul solutiei COLLABORATE Versa Pro CT.
Schita unui sistem unitar construit cu ajutorul solutiei COLLABORATE Versa Pro CT.

 

Faceti cunostinta cu COLLABORATE Versa Pro CT

COLLABORATE® Versa Pro CT este o solutie imbatabila, perfecta pentru camerele mici si mijlocii, care include un mixer CONVERGE® Huddle DSP si un microfon brevetat CTH Beamforming.

CLICK DATA SHEET 

Schita unui sistem unitar construit cu ajutorul solutiei COLLABORATE Versa 50
Schita unui sistem unitar construit cu ajutorul solutiei COLLABORATE Versa 50

Lasă un răspuns