Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Transformati intalnirile online

Coronavirus. Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” suspendă cursurile până la 31 martie. / România ia măsuri anti-coronavirus. Adunările de peste 1.000 de persoane, interzise. / Zborurile catre si din Italia anulate.

9 martie, ora 11.00 : Ne strangem in sala de sedinta cu totii, mai putin cei 3 colegi care stau acasa cu simptome de gripa. Am ajuns, invariabil, sa discutam despre subiectul care capteaza acum toata atentia: coronavirus. Lucrurile sunt serioase.  Evenimentul Fortinet din Bacelona anulat. Evenimentul F5 care urma sa fie in Statele Unite anulat. Granitele Israelului inchise. Vizita Infoblox anulata – nu se mai permit calatoriile in Europa. Workshopul Thales din 11 martie anulat pentru ca reprezentantii Thales nu mai pot veni. Furnizorii ne trimit emailuri prin care ne anunta deja de blocaje in livrarea de marfa.

-Vreau sa ma asigur ca aveti toti sistemul de VPN instalat! Ne pregatim sa lucram de acasa in caz de urgenta. Si sistemul de videoconferinta pentru toata lumea up & running. Catalin este serios si preocupat.

Nu ne mai vine sa radem de cozile lungi de la Lidl si pe lipsa stocului de faina. Poate chiar ar trebui sa incepem sa ne gandim sa ne asiguram un stoc minim de alimente… ?

Sunt peste 46,000 de cazuri, conform https://www.worldometers.info/coronavirus/ din care 12% sunt in stare grava sau critica si 6% morti.

Focarul de coronavirus determina tot mai multe companii sa recomande angajatilor- in special in zonele in care au existat mai multe cazuri – sa lucreze de acasa. Evenimentele sunt amanate, daca nu sunt anulate în totalitate. Companiile aeriene simt din plin lovitura financiara. La fel turismul.

Pe 4 martie CNN anunta ca Starbucks a anulat intalnirea actionarilor optand pentru o intalnire vituala.  

Ieri, reprezentantii unui spital de top din Bucuresti i-au cerut urgent lui Dan o solutie prin care sa-si asigure continuitatea desfasurarii cursurilor medicilor rezidenti si a studentilor dupa ce Facultatea de Medicina si-a suspendat cursurile. Incepand cu data de 11 martie, toate unitatile de invatament vor fi inchise.

Reprezentantii unei companii private, din domeniul financiar, nu vor sa mai fie nevoiti sa calatoreasca din si catre Austria, limitandu-si orice tip de expunere, mutand totul in online.Au nevoie de o solutie care sa le permita conectarea celor 4 locatii locale cu hubul remote din Austria.

Impactul coronavirus: companiile sunt obligate sa se bazeze pe solutii de conectare online ca o masura de preventie. Din fericire, mitul ca solutiile de videoconferinta ar fi greu de utilizat sau ca ar presupune solutii complexe este de mult apus. Folosind solutii de videoconferinta in cloud, cu un singur click esti conectat la intreaga lume,

Aveti un eveniment sau o intalnire la care trebuie sa participati dar nu mai puteti calatori ? Sau vreti sa va protejati ? Iata care sunt cei 3 pasi prin care sa va conectati online in doar cateva minute.

  1. Downloadati aplicatia preferata de conferinte video,
  2. Selectati utilizarea camerei web si a microfonului laptopului
  3. conectati-va la sala dvs. de intalnire virtuala.

Nu aveti nici o aplicatie de conferinte video  si trebuie ACUM sa participati la un eveniment sau la o intalnire ? Accesati gratuit una din solutiile de mai jos :

Cereti un demo pentru a va convinge cu adevarat cat de simple si de puternice sunt solutiile de videoconferinta.

Preventia salveaza vieti!

Lasă un răspuns