Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Zona 9

9 ani plini

Ajuns la a treia editie, IT out of the box 2016 a avut ca tema Zona 9, sarbatorind  9 ani Veracomp, dar si permanenta inovatie si dezvoltare a tehnologiei.

Gazduind, ca si anul trecut, peste 70 de parteneri, Zona 9 a fost o zi a elegantei, noutatii si surprizei. Este deja statementul nostru – ne place sa va surprindem si sa facem evenimente out of the box.

La o asemenea aniversare, nu lasam sa ne scape nici un detaliu. Ne imbracam in haina de sarbatoare, cu mic cu mare si cei 4 cai putere, aranjam locatia, astfel incat oaspetii nostri sa simta ca patrund in casa 9 Veracomp.

 

Deschidem in dimineata zilei de 02 iunie portile Biavati si suntem nerabdatori sa ne intampinam oaspetii.

Biavati este un spatiu conectat la ultimele tendinte din moda care respira eleganta si rafinament. Iar Veracomp l-a transformat in Zona 9.

Oaspetii sunt nevoiti sa treaca prima proba de foc – poarta laser.

“Engage!”, au strigat unii starnind zambete. Altii au pipait  laserele. “Pff, sunt reale!”, au exclamat ceilalti.  Sau unii au incercat sa le evite.

 

Ne-am jucat si ne-a placut. Suntem creativi, ne amuzam si suradem, stiind ca realitatea este flexibila si ne place sa ne jucam cu ea pentru a o recrea fara incetare. Si, asa, ne depasim pe noi insine.

Odata intrati in zona 9, suntem gata de spectacol.

Rupem barierele impreuna cu Johannes intr-un spectacol de zile mari. Legile fizicii sunt ignorate. Magia pluteste. Cream atmosfera.

Si, in aceasta atmosfera demna de zona 9, ii primim rand pe rand pe cei care au fost atat gazde, cat si invitati: Fortinet, Polycom, F5, Lifesize, Extreme si Trend Micro.

Am continuat cu elemente fusion alaturi de Amadeea intr-un concert de vioara electrica. Amintind de versul din glosa eminesciana, ‘Toate-s vechi si noua toate”, au fost abordate teme ale muzicii clasice intr-o maniera moderna, totul intr-un regal muzical de o sensibilitate aparte.

Aceasta zi a fost dedicata partenerilor Veracomp. Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in Zona 9 si de-a lungul celor 3285 de zile, 78.840 de ore, 4.730.400 minute, 283.824.000 secunde. Caci esenta succesului Veracomp sta in parteneriatele de incredere.

Va multumim!

Lasă un răspuns