Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

F5 Best Practices and Troubleshooting Workshop

Dam startul evenimentelor Veracomp pe 2017 cu F5 Best Practices and Troubleshooting Workshop:

Un workshop dedicat partenerilor nostri carora le multumim, ca de obicei, pentru prezenta si punctualitate.

Ne strangem intr-o dimineata autentica de februarie, ploioasa si friguroasa, dar partenerii ne surprind placut-ajung inainte de ora inregistrarii.  Bucurosi tot timpul de oaspeti si prieteni buni, savuram cafeaua calda si energizanta de la Hilton, iar atmosfera incepe sa se lege.

Gazda zilei, Sergiu Banyai, isi incepe speech-ul de welcome cu umorul binecunoscut, cerandu-si scuze fata de partenerii prezenti care au fost treziti si expediati de sefii lor la eveniment J.  Norocul nostru ca nimeni nu pare nicidecum fortat, ci interesati de a afla ultimele update-uri tehnologice ale solutiilor si modulelor proprietare F5: LTM, ASM ,APM, GTM.

Ziua este apoi prezidata de Lubos Klokner, trainerul deja binecunoscut F5 care promite sa vorbeasca despre Cele mai bune practici si asa si face: rand pe rand, descoperim the best practices pentru: LTM, APM, ASM, DNS … si, cand sa zic ca pot incheia micul articol, iata ca Lubos scoate din maneca si ultimul as: AFM best practices. Isi au locul lor, in agenda zilei si noile solutii F5, Herculon si iSeries.

O adevarata incursiune in pleiada tehnologica F5.

Multumim tuturor celor prezenti. Ne revedem curand!