Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Red Hat Virtualization

Din 2017, palaria rosie Red Hat face parte din garderoba Veracomp. Este probata, incercata si de incredere.

Asa ca am decis sa dam startul evenimentelor pe 2019 cu Red Hat Virtualization. Un workshop dedicat partenerilor nostri carora le multumim pentru prezenta.

06 februarie anunta o zi friguroasa si intunecoasa, pe care insa noi o asezonam cu zambete si o haina calduroasa.Red Hat bineinteles 😊. Bucurosi sa fim gazde, savuram cafeaua si ne punem palariile. Partenerii ne surprind placut si ajung chiar inainte de ora inregistrarii.

 

Probam geci, ne punem palarii, facem poze, ne simtim ca intr-o familie. Dupa o asa dimineata, workshopul nu poate fi decat la inaltime.

Gazda zilei, Alina Ovedenie, da startul, cerandu-si scuze fata de partenerii prezenti, caci, spre deosebire de ei, are know – how orientat catre comercial, nu tehnic, deci ea va sta cu laptopul deschis ca sa nu para in plus. Stim cu totii ca nu are cum sa fie in plus… 😊 ca doar, datorita ei, ne aflam aici.

Jacek Skórzyński, Senior Solution Architect, Red Hat, preia apoi cuvantul, RHV Disaster Recovery Lab devenind polul de interes al intregii audiente.

Ii lasam sa lucreze in liniste gandindu-ne déjà la urmatorul eveniment. Avem planuri frumoase pe 2019.

Lasă un răspuns