Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Experiencing Huawei Adventure

La sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat, am pornit cu partenerii Veracomp pe carari de munte pentru plimbari cu ATV-ul si networking alaturi de Huawei.

O zi superba de vara, drumuri de munte cu aer curat, vai spectaculoase, poienite si parauri, acestea au fost ingredientele pentru Experiencing Huawei Adventure. Ne-am dorit sa avem o zi altfel in care sa ne bucuram de natura, sa pompam adrenalina, sa avem multa voie buna si sa evadam din cotidian.

Valea Prahovei este un adevarat paradis pentru iubitorii de adrenalina. Pentru ca de pe un atv simti libertate, dar vezi si locuri in care nici nu credeai ca poti ajunge. Si nu vorbim de plimbarea cu atv-uri in locuri in care sa-i deranjezi pe ceilalti turisti care vin la picnic sau recreere.

Traseul de la Azuga la Susai nu este unul dificil, insa ofera peisaje superbe pe parcursul a celor aproape 14 km. Chiar si celor care nu sunt neaparat impatimiti dupa plimbarea cu ATV-ul. Si cand pe traseu beneficiem si de un barbeque in natura, relaxarea este totala.

Acum motoarele se racesc, iar noua nu ne mai ramane decat sa le multumim tuturor partenerilor prezenti. Ne revedem curand!

Lasă un răspuns