Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

F5 Commandos

Cine a spus ca trainingurile trebuie sa aiba loc doar la birou sau in hotel?

F5 a scos luptatorii in afara granitelor obisnuite si i-a dus la … escalada in Cheile Rasnoavei. Sunt foarte multe zone in Romania in care poti sa practici escalada, dar, daca ajungi in Cheile Rasnoavei, o sa juri ca zona asta a fost creata de mama Natura exact pentru astfel de activitati. Poate nicaieri in alta parte nu ai sa gasesti o asa aglomerare de stanci netede, care parca s-au luat la intrecere in inaltime.

Personal, m-am prins in ham si m-am catarat pentru prima data anul acesta, de Paste.  Senzatia de cucerire si de libertate este…de nedescris.

Fara frica. In ham si coarda. Sunt cele trei ingrediente necesare pentru o mica aventura. Daca macar odata gandurile te-au purtat spre inaltimi, categoric trebuie sa incerci catararea.

Asistat de ghizi montani, profesionisti ai muntelui, luptatorii de commando F5, «condusi »  de Sergiu BanyaiLubos  si Martin Oravec au invatat ieri notiunile de baza ale acestui sport plin de indrazneala si s-au catarat pe stanca alba calcaroasa.

Desi personal nu am fost acolo, pozele si instantaneele video mi-au transmis toata energia zilei de ieri. Si mi-am adus aminte de prima mea experienta. Este greu pe stanca, dar in acelasi timp frumos. Permanenta surescitare, chiar teama (trebuie sa fii intr-o doaga sa nu-ti fie putin frica 😊), roca rece, senzaţia pe care o ai când ai ajuns sus, totul este … priceless. Las pozele sa vorbeasca despre cum s-au simtit partenerii nostri ieri.

Un singur regret am, ca nu am fost acolo, alaturi de ei. Stiu, insa, ca Sergiu a gustat experienta din plin. 😊

 

Si, ca sa ne credeti ca, totusi, a fost si un training acolo, iata dovezile

Share, , Google Plus, Pinterest,

Lasă un răspuns