Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Microsoft Tech Day

Explore. Connect. Learn.

Acum aproape 100 de ani, acest tip isi pierdea jobul. Aparuse automobilul.

In 2019, ne punem intrebarea daca si noi, oamenii, ne vom pierde in urmatorii 10 ani joburile. Au aparut robotii.

Microsoft Tech Day aduce in prim plan cele doua tendinte care definesc evolutia mediului economic romanesc: inovatia prin tehnologie si transformarea digitala.

Cine si-ar fi imaginat, acum cateva sute de ani, ca vom putea zbura sau ca vom putea interactiona asa usor unii cu altii? Si ne putem oare imagina cat de mult putem construi in viitor? In speech-ul de deschidere al Microsoft Tech Day, Violeta Luca asociaza tehnologia magiei, amintind de legea lui Clark din A Space Odyssey: «Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.”

Si palaria rosie RedHat este prezenta la Microsoft Tech Day. Inceput inca din noiembrie 2015, parteneriatul dintre RedHat si Microsoft a creat, am putea spune, magie: Azure Red Hat OpenShift, o solutie Kubernetes de tip enterprise.

Vedeta astazi la Microsoft Tech Day este platforma de Containere OpenShift cu ajutorul careia companiile pot dezvolta, implementa si administra aplicatiile bazate pe containere fara probleme in toate tipurile de infrastructuri cloud – fizice, virtuale și publice bazat pe standardele din industrie, Docker și Kubernetes.

Dincolo de colaborarea in cloud-ul hibrid, Red Hat si Microsoft lucreaza impreuna in comunitatile cu surse deschise, in special prin aducerea unor tehnologii Microsoft, cum ar fi SQL Server si .NET, catre Red Hat Enterprise Linux si Red Hat OpenShift.

„Once a new technology rolls over you, if you’re not part of the steamroller, you’re part of the road.”

 

Lasă un răspuns