Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Pilot pentru o zi

Ieri am comprimat timpul si, in cateva ore, am reusit sa ne retragem dintr-un oras cu un trafic ametitor, intr-o oaza urbana, ca sa devenim … piloti pentru o zi.

Am lasat grijile, restrictiile de orice fel si am alergat liber pe pista. S-a intamplat la Vmax Karting alaturi de partenerii nostri si de Thales. Drive for success a fost tributul nostru adus partenerilor si totodata o evadare dupa un an de distantare. Inceputul reintoarcerii la normalitate.

Capul unui pilot de F1 cantareste, se pare, 6 kg, iar cu casca ajunge la 7. in timpul cursei, la viraje unde G-urile cresc la 7, greutatea capului resimtita de pilot ajunge la 40 de kg. Nu am fost noi chiar in formula 1 si nici nu am facut asemenea viraje, dar de resimtit ne-am resimtit clar-febra musculara la maini sau la gat, oboseala ca dupa un tur de parc. Insa, cand castile erau scoase, ochii pilotilor, inca tensionati, se relaxau si rosteau mut cat de frumos a fost.

Indiferent daca motivul care ne-a manat la Vmax a fost competitia, viteza sau curiozitatea, ori poate dorinta de a vedea oameni si relaxarea, am trait cu totii o experieta completa de de tip action sports. In primul rand, ne-am batut propriul nostru record. Si ne-am distrat cu bucuria curata a copiilor. Nu a lipsit adrenalina, scartaitul de roti si zumzetul rotilor care aproape zburau pe pista.

Iar, la final, cei mai buni au urcat, intocmai ca intr-o cursa de formula 1, pe podium: Alina Ghica, Dan Chiribuca si Sorin Calin.

Felicitari, castigatorilor !

Traffic is for roads, freedom’s on the track.

Lasă un răspuns