Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Commandos 5

Cand ai intrat in atentia celor mai buni soldati din lume, fiecare nanosecunda a vietii tale se scurge cu greutatea unui an de zile si orice plan de viitor devine pura fantasmagorie.

Iar atunci cand o misiune este aproape imposibila si masurile drastice sunt cruciale pentru a infrunta obstacolele, este nevoie de forte speciale. Trupele de comando.

Am facut cu totii, cred, cunostinta cu trupele speciale la inceputul anilor 90 datorita filmelor cu Chuck Norris & Rambo. Iar in copilarie, baietii in special, s-au straduit din greu sa taie cu patentul sarma gardurilor din spatele blocurilor sau au pus mine in pamant din scobitori sau bete. Caci, da, este o fantezie, si nu numai a copilariei, sa faci parte din trupele speciale si sa fii eroul unei misiuni pe campul de lupta.

Ei bine, vineri chiar am tinut o arma in mana si am apasat pe tragaci. Si nu doar una. Si nu doar noi, ci o adevarata trupa de Comando, formata din partenerii nostri. Si chiar daca lucrurile nu stau chiar ca in filme, am experimentat cu adevarat ce inseamna sa tii in mana o arma cu gloante reale. O experienta plina de adrenalina la un poligon ca in filme, Broz Guns. Am tras ca pe campul de lupte si unii dintre noi ne-am descoperit noi pasiuni. Iar cei mai buni dintre cei mai buni au trecut de la pistoale si carabina la o experienta superioara tinand in mana si actionand si o Beretta CX 4, AK 47 sau o Tikka 308 Winchester.

Felicitari celor trei finalisti – Cristian Gal, Mihai Iaka si … Faruk Hairedin – castigatorul premiului cel mare – sa mnuiasca si sa traga cu un adevarat tun care bate pana la 2 kilometri, Tikka 308 Winchester.

Un film real in care am fost si spectatori si protagonisti in regia originala Sergiu Banyai. O intalnire epica demna de un Oscar F5.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Lasă un răspuns