Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Sase moduri in care streaming-ul si inregistrarea video schimba modul de lucru

© by bigstockphoto.com

Streamingul si inregistrarea video sunt unele dintre cele mai inovatoare instrumente din industria videoconferintelor.

De fapt, 81% din audienta de pe internet a vazut mai mult continut live in 2016 decat in 2015.

In cadrul studiului “Utilizarea dispozitivelor mobile in Romania” realizat de Ernst & Young, 37% dintre respondenti vizioneaza 1-5 continuturi video/saptamana, 21% peste 15 continuturi video/saptamana, 19% vizioneaza intre 6 si 10 continuturi video, in timp ce doar 14% dintre respondenti nu vizioneaza nici un continut video pe saptamana. Studiile globale estimeaza o crestere anuala a traficului video cu cate 55% pana in 2020, impulsionat de serviciile de streaming video si de includerea de tot mai mult continut video in spatiul media si publicitar.

Posibilitatea de ne vedea colegii fata in fata depaseste cu mult efectul unei conferinte audio sau al unui email. Insa faptul ca il putem transmite live catre un public numeros, inregistra pentru o vizionare ulterioara sau share-ui fie cu colegi din firma sau din afara ei, pozitioneaza aceasta tehnologie la noi inaltimi.

rec

Astazi, videoclipurile pot fi create cu usurinta la cerere putand apoi fi usor accesate din orice locatie, de pe orice dispozitiv.

In ghidul Lifesize, disponibil pentru download mai jos, vom arunca o privire asupra unora dintre modalitatile prin care streamingul si inregistrarea video HD vor schimba pentru totdeauna modul in care lucrati, inclusiv:

  • Recrutarea si instruirea celor mai buni dintre cei mai buni
  • Impartasirea cunostintelor video
  • Extinderea publicului de promovare a mesajului
  • Depasirea constrangerilor impuse de fusul orar
  • Pastrarea inregistrarilor
  • Folosirea streaming-ului video si a inregistrarii in afara intalnirilor

Cu Lifesize, puteti profita la maximum de intalnirile dvs prin transmiterea in direct a unui numar de pana la 10.000 de participanti si va puteti impartasi cu usurinta continutul inregistrat.

Cand sunteti gata sa incercati, puteti descarca gratuit Aplicatia Lifesize. Veti avea 14 zile pentru a incerca toate functiile.

Iar noi suntem aici 5 zile din 7 sa va raspundem la intrebari.

Completati formularul pentru a descarca ghidul:

Lasă un răspuns