Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Cu Fortinet la BSDA 2018

In perioada 16-18 mai, la Romaero, se desfasoara cel mai important eveniment dedicat industriei aeronautice, apararii si securitatii: BSDA 2018 (https://bsda.ro/).
Evenimentul a adunat si in acest an expozanti din peste 20 de tari, din Europa, America si Asia. Numai din Romania, numarul expozantilor a fost de circa 100 de companii prezente cu tehnologii si produse dedicate acestui segment de importanta critica.

Anul acesta, in calitate de distribuitor Fortinet in Romania, am fost prezenti alaturi de partenerul nostru Marctel.

Fortinet este lider in securitate cibernetica, la nivel mondial iar solutiile sale au primit recunoastere si certificari din partea celor mai relevante foruri din industrie.

Solutiile FortiGuard de la Fortinet sunt creditate cu peste 528 de identificari de atacuri zeroday – ceea ce reprezinta un record  neegalat de nici un alt furnizor de securitate. O combinatie unica de cercetare interna, informatii specializate din industrie, de invatare mecanica si inteligenta artificiala, tehnologiile inteligente de securitate dezvoltate de Fortinet au obtinut cele mai bune rezultate la testele de eficienta a securitatii realizate in simulare de mediu real, teste realizate de autoritati independente, precum Laboratoarele NSS, Virus Bulletin, ICSA Labs, AV Comparatives,
si altele.

Tehnologiile FortiGuard au trecut cu brio si testele riguroase – realizate pe un spectru larg de indicatori de performanta, efectuate de organizatii independente precum Mitre, Oasis si NASA.

Mai multe detalii, aici.

 

Lasă un răspuns