Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Dam startul la certificari Fortinet!

Ca orice realizare importanta, nici acest obiectiv nu a fost usor de realizat. Am avut milestones, risk plan, roadmap si toate celelalte ingrediente nelipsite din nici un proiect serios. Am investit timp, pasiune, cunostinte si continuam sa investim sperante si convingeri, cat incape. 😊

Dar iata-ne in punctul in care, cu mandrie, putem sa ne anuntam partenerii in mod oficial: Veracomp este Centru de Training Autorizat Fortinet in Romania!

Asta inseamna ca nu mai departe de luna septembrie vom avea primul curs de certificare NSE4 la care va putea participa orice specialist IT interesat sa obtina un nivel superior de expertiza pe gama de solutii FortiGate. In curand va vom anunta si agenda completa de cursuri de certificare – cel mai probabil cu o frecventa trimestriala.

Nu ne oprim aici: la Veracomp va asteapta si un super-laborator SIEM pe care – pe baza de programare – il puteti testa impreuna cu un technician Veracomp.

Mai important decat atat, odata indeplinit obiectivul important de a deveni ATC Fortinet in Romania, acum ne putem concentra pe dezvoltarea de arhitecturi complexe si complete de solutii si pe constructia solutii de securitate integrate.

Intre timp, pe 24 septembrie ne vedem la primul training de certificare NSE4!

Lasă un răspuns