Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Consolidarea puterii de colaborare: Red Hat și Microsoft isi extind parteneriatul

In Noiembrie 2015, Red Hat si Microsoft faceau istorie anuntand un parteneriat ce avea sa aduca impreuna cea mai importanta platforma Linux de tip enterprise, Red Hat Enterprise Linux, cu Azure, cloud-ul Microsoft. Nu numai ca acest lucru a facut ca Red Hat Enterprise sa fie disponibil pentru o serie de companii care utilizeaza Azure, dar a permis, de asemenea, ca portofoliul extins de tehnologii deschise Red Hat sa fie disponibil si pe Microsoft Azure, inclusiv cea mai cuprinzatoare platforma Kubernetes, Red Hat OpenShift.

Mai mult de 80% din Fortne 500 folosesc cloud-ul Microsoft. Parteneriatul Red Hat-Microsoft permite abordarea nevoilor companiilor, ISV si dezvoltatorilor pentru construirea, implementarea si gestionarea aplicațiilor software-ului Red Hat pe nivele private si publice.

Recent, parteneriatul a fost extins pana in 2024, beneficiile solutiilor Red Hat pe Azure vor continua astfel multi ani de acum inainte. Mai mult, aceasta extindere permite companiei Red Hat si Microsoft sa-si continue activitatea in furnizarea de servicii, colaborari terte si produse co-dezvoltate, precum Red Hat OpenShift pe Azure.

Dincolo de colaborarea in cloud-ul hibrid, Red Hat si Microsoft lucreaza impreuna in comunitatile cu surse deschise, in special prin aducerea unor tehnologii Microsoft, cum ar fi SQL Server si .NET, catre Red Hat Enterprise Linux si Red Hat OpenShift.

In cei aproape patru ani de referinta, Red Hat si Microsoft au livrat clientilor o valoare imensa, de la co-sustinerea implementarilor de cloud hibride la inovari pentru capabilitati extinse de Linux.

Lasă un răspuns