Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Avem stofa de detectiv

Vineri ne-am jucat de-a Sherlock Holmes.  Am lasat de-o parte laptopurile  si am mers sa ne relaxam. Dar nu oricum. Gandind.

Cum?

Am cautat indicii, am descoperit secrete, am rezolvat puzzleuri, am avut parte de surprize, lucruri pe care nu ni le-am imaginat si a trebuit sa facem legatura intre ele. Pentru ca am fost, de buna voie, facuti prizonieri si aveam, cu totii, un scop comun-sa scapam din camera.

Captive Escape Room ne-a demonstrat ca, indierent de varsta, jocul este creativ si recreativ.

A fost o atmosfera demna de un film de Hollywood, caci, odata intrati in poveste, aveam senzatia unui film in care eram cu totii personaje.

Ne-am distrat pe cinste. La inceput, nu prea stiam ce cautam. Apoi a urmat revelatia jocului, nerabdarea, uneori impasul si, spre sfarsit, mai mai sa ne apuce panica intrucat cronometrul nu statea pe loc. Inima ne batea galopant si, cand, in final, am gasit cheia, am tipat de fericire cu totii ca niste copii. Si am iesit, bucurosi nevoie mare, din camera.

Evident, iesirea noastra a avut si un scop “lucrativ”, caci jocul de escape room este ideal pentru stimularea gandirii „out-of-the-box” si a creativitatii.  Utilul se imbina cu placutul intr-un mod armonios, jocul contribuie la dezvoltarea spiritului de echipa si la formarea acelei „chimii” a grupului atat de benefice atat in viata personala, cat si profesionala. Puterea echipei creste, comunicarea infloreste, totul intr-o atmosfera de implicare si distractie.

Multumim, Captive Escape Room.

Lasă un răspuns