Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Angajam acum! Chiar acum!

Nu trebuie sa fii nebun pentru a te alatura echipei Veracomp, iti vom oferi training :).

In septembrie, cautam o persoana ambitioasa si meticuloasa, energica si cu initiativa pentru a sustine activitatea de logistica pe termen lung. Sau pana cand rutina ne va desparti.

CINE SUNTEM

Un distribuitor de IT care a rezistat pe piata din Romania de 10 ani de zile. Si inca rezistam, nu ai de ce sa-ti faci probleme :).

CE CEREM

Sa ai intre 20 – xxx ani. Teoretic vorbind, cu cat esti mai mic(a) in varsta, cu atat esti mai usor de format.  Practic, experienta m-a invatat ca fiecare generatie are “chichitele” ei. Crede-ma ca jobul asta e cu mult mai greu decat iti pare la prima vedere! Uneori trebuie sa faci mult copy-paste, alteori trebuie sa primesti marfa si sa verifici stocul, sau sa procesezi comenzi urgent, urgent! Daca te poti forma si adapta, atunci merita sa incercam. Altfel, nu!

Tinuta-de luni pana joi, tinuta este business. Vineri este casual day. Dar facem si exceptii daca s-a oprit curentul si nu ti-ai putut calca o camasa. Indiferent de zi, trebuie sa fii pregatit(a) atat sa ai intalniri de business, dar si sa-ti “murdaresti” mainile cu primirea importurilor. Murdarit nu in sensul politic, dar uneori cutiile mai au praf pe ele. Si buna dispozitie asezonata cu calm. Mult calm.

Personal skills – flexibil(a), dispus(a) la a invata, la a primi dojene (asta depinde doar daca le ceri), sa ai tot timpul de rezerva la tine o vorba buna si un zambet.

CE DAM LA SCHIMB

  • Salariu din cand in cand (de regula pe data de 7 a fiecarei luni)
  • Cafea si ceai la liber
  • Caramele si fructe daca mai cotizezi si tu din cand in cand 🙂

Daca vrei ca toamna lui 2017 sa te prinda in Veracomp, asteptam sa ne impresionezi si sa ne convingi. Uita-te la ce ar trebui sa faci si trimite-mi CV-ul tau daca esti interest(a): liliana.popescu@veracomp.ro.

Lasă un răspuns