Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

„Olimpiada Altfel” Veracomp

Olimpiada Veracomp? Adica teambuilding Veracomp? Da! Am facut-o si pe asta! Si a fost o experienta tare frumoasa!

 

In iunie se implinesc 12 ani de cand lucrez la Veracomp, insa acesta a fost primul nostru teambuilding cu adevarat. Iata-ne, asadar, la mijloc de mai, in drum spre Berca pentru un prorgram de teambuilding alaturi de echipa Romanian Adventure. Gazda programului a fost Casa Matei, o locatie deosebita, aflata in Berca, la cativa kilometri de Vulcanii Noroiosi.

Am ajuns joi dupa-amiaza, ne-am delectat cu produse specifice zonei si apoi am inceput prima activitate  ce necesita atat indemanare, cat si multa creativitate– sa construim un pod. Ne-am impartit in trei echipe si am inceput treaba.  Aveam o gramada de materiale, nici unii nu suntem cine stie ce constructori, ca sa nu mai spun ca unde sunt multe persoane si multe idei este greu sa si decizi ce sa faci :))). Cumva, toate cele trei echipe au reusit sa faca un pod pe care masina chiar a urcat. Este adevarat, unul cu o singura banda, altul pe care masina putea urca doar cu 70 la ora-din spusele constructorilor, dar acest lucru nu a putut fi testat in conditiile de acolo. 😊 Cu siguranta acest exercitiu a fost o oportunitate buna sa incepem programul de teambuilding.

Dupa atata munca, echipele de constructori nu puteau decat sa se relaxeze pana noaptea tarziu la povesti si … teamdrinking. Ce a urmat, nu poate fi spus. Caci, asa cum am stabilit in acea seara, ce se intampla in teambuilding, ramane in teambuilding 😊.

A doua zi era innorat si ploua mocaneste. Pregatisem un program de outdoor si vremea era esentiala pentru desfasurarea lui. Stiam ca nu toti ar iesi pe o asa vreme afara. Si am avut noroc. Pana la ora 10.00, ploaia a stat, in ciuda tuturor prognozelor meteo.

Olimpiada Altfel Veracomp era gata sa inceapa! Ne asteptatu probe de foc: Tir cu arcul, giant fotbal, badminton, hockey pe iarba, concurs de pescuit.

Competitia, spiritul de echipa si cel de sacrificiu au fost ingredientele zilei cu care Veracomp a participat la Jocurile Olimpice. Am fost pusi intr-un context nou, intr-o atmosfera relaxanta si fara presiune, sau sub o presiune de tip joaca, in care ne-am jucat si am testat comportamente si atitudini noi.

La sfarsitul zilei, toti eram obositi. Unii cu febra musculara, altii cu vanatai, dar bucurosi si relaxati. Si altii mandri pentru remarcarea meritelor deosebite – Andreia pentru Aparare, Simona pentru Curaj, Cosmin pentru ca a gasit dopul mingiei uriase fara de care fotbalul nu mai putea continua. 😊

Acum, intorsi la birou, ne amintim cu drag de teambuilding. Si inca facem glume. Ceea ce este bine. A fost fun. Si se stie – echipele care se distreaza impreuna, raman mai mult impreuna!

Lasă un răspuns