Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

eXperienta Veracomp, Client Voice

Veracomp este o companie care permite angajatilor sai sa creeze si sa traiasca eXperiente. Atentia la detalii, determinarea, pasiunea, asumarea riscurilor, gandirea creativa si capacitatea de a anticipa trenduri, toate creeaza un mediu fertil, un atelier in care totul pare mai usor de realizat.

Actiunile noastre sunt guvernate de principii solide, precum integritate si responsabilitate, pentru ca astfel sa putem transforma asteptarile partenerilor si clientilor nostri in componente reale ale unui parteneriat autentic. Pretuim parteneriatele noastre, atat cele construite impreuna cu clientii, cat si cele cu furnizorii.

La IT OUT OF THE BOX, editia 2019, am avut, pentru prima data, rubrica Client Voice. Catalin Arvat, IT Manager, Scandia, defineste experienta Veracomp drept una minunata. Si nu e lucru usor sau putin pentru un distribuitor sa fie asa vazut de un client.

Am oferit solutii la indemana si potrivite nevoilor businessului. Si am spus si NU. NU pentru o tranzactie imediata, dar in realitate DA nevoilor clientului si construirii unei relatii de parteneriat autentic.

Desigur, aceste lucruri pot fi invatate si in cadrul unor traininguri, insa in realitate toate tin de latura umana a omenilor care stau in spatele business-ului.

Sa stii sa propui solutii, atitudine si implicare, ambitie, proactivitate, autenticitate si stil. Asa a definit Catalin Arvat valorile oamenilor care i-au oferit experienta Veracomp: Bogdan Sarbu, Dan Rotaru, Marian Belinschi, Andrei Nitu.

Si, dupa ce vanzarea a avut loc, raman oamenii si eXperienta oferita. „Focus on the user, and all else will follow”. (Google)

Multumim, Catalin Arvat.  Si felicitari pentru profesionalism si maturitate!

Lasă un răspuns