Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Angajam!

The definition of an engineer: somebody who makes precise guesswork based on unreliable data provided by people with questionable knowledge. Never wrong. Likes tables.

 

Vrei un job nou despre care sa te poti plange apoi fara sa ai motive  reale?

Daca profilul tau se incadreaza in proportie de 1% definitiei de mai sus, iar raspunsul la intrebarea pe care speram ca tocmai ai citit-o cu atentie este pozitiv, te asteptam. Nu trebuie sa fii nebun pentru a te alatura echipei Veracomp. Iti oferim training 😊.

Cine suntem si ce hram purtam :

Tocmai ce am implinit 13 ani pe piata de distributie IT din Romania. Avem multe branduri in portofoliu, le poti vedea aici.

Acum lucram de acasa si probabil o sa mai stam o vreme pe aici. Pe alocuri chiar ne place. Dar altfel, avem un sediu chic in Cotroceni. Curte mare, cu flori si loc pentru gratar.  Bine, asta (gratarul adica) este un subiect sensibil pe care il abordam constant. Catalin  este inca in campania hashtag Rezist, dar si noi avem propria campanie #insistam.

Cand intri in firma, te intampina zambind Ramona. Se pare ca astazi nu este o zi chiar buna.

Biroul tau este la etajul 1. Un singur inconvenient ar fi – trebuie sa treci pe langa biroul lui Catalin. Daca este in call si ai intarziat, te lipesti de perete si poate nu te vede. Daca te vede, iti poti lua un aer degajat si-i promiti ca recuperezi dupa program.

Got you, uh? Stai linistit, Catalin este cool guy.  Ca doar mi-a aprobat publicarea articolului asta caterinca style 😊.

In birou, mai ai doi colegi si muuuult spatiu. Pe care il invidiez. Marian si Andrei. Cu ei nu am putut face astazi o poza, ti-am spus, lucram de acasa.

CE VREM DE LA TINE

Sa ai intre 20 – xxx ani. Teoretic vorbind, cu cat esti mai mic(a) in varsta, cu atat esti mai usor de format.  Practic, experienta m-a invatat ca fiecare generatie are “chichitele” ei. Crede-ma ca jobul asta se potriveste atat milenialilor-Andrei este vedeta noastra, dar si generatiei 40+-Marian este dovada.

Ce trebuie sa faci poti citi aici. Este mult de citit si mai mult de facut. In rest, ne dorim sa fii flexibil, dispus sa inveti, sa-ti placa glumele si sa ai tot timpul un zambet la tine.

CE DAM LA SCHIMB :

  • Salariu din cand in cand
  • Cafea si ceai-cand ne intoarcem la birou
  • Bomboane si tot felul de sweets daca mai cotizezi si tu din cand in cand. Iti vand un pont, sertarul de la mijloc de la dulapiorul Ramonei 😊

Sper ca te-am facut curios Trimite-ne CV-ul tau.

Lasă un răspuns