Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Angajam. Din nou!

Nu stiu cat de recent ai «rasfoit » presa in ultimul timp. Dar saptamana trecuta am aparut in cateva locuri cu o stire:  Veracomp este preluat de Exclusive Networks.

Taaaam-taraaam ! Ei, nu a fost chiar tam-tam-ul pe care il asteptam. Nici presa nu mai este ce a fost odata. 😊 Ce vreau sa zic cu asta ? Vreau sa-ti castig atentia, simplu. Probabil ca nu stii cine este Exclusive. Mi-ar placea sa cred ca ai auzit de Veracomp. In articolul pe care l-am scris in mai povesteam putin despre noi – 13 ani, branduri multe, lucram de acasa, si asta chiar a inceput sa ne placa. Catalin care inca ne refuza gratarul, dar si noi insistam. Mai bine citesti tu articolul.

Acum angajam. Din nou. Ce poate sa insemne asta?

  1. Nu am gasit pe nimeni.
  2. Am gasit, dar i-am dat afara.
  3. Am gasit, dar au plecat, nu le-a placut.
  4. Mai avem nevoie de oameni.

Raspunsurile ajutatoare mai jos :

Varianta 1, 2 & 3 : Avem deja doi colegi noi in carne si oase– simpatici si foooaaaarte diferiti– Bogdan Enache  & Valentina Armanu. Sunt in perioada de induction, adica, mai pe romaneste, stau cu burta pe carte, invata, intrand pe alocuri si in «productie ». Uite-i aici, chiar exista si se pare ca se simt bine la noi. Pardon. Asta era o poza cu mine invatand😊

Sneak peak cu Valentina mai jos.

Deci raspunsul corect este varianta 4. Mai avem nevoie de oameni. Angajam tot un System Engineer. Un Senior de data asta. Avem acelasi profil pentru inginer ca in luna mai: cineva care face presupuneri precise bazate pe date nesigure furnizate de oameni cu cunoștințe discutabile. Care nu greseste niciodata si caruia ii plac tabelele.


Got you, uh?

Viitorul Senior Veracomp trebuie sa aiba minim 5 ani experienta in domeniul de networking  si minim 2 ani experienta pe produse Fortinet, cunostinte de retea TCP/IP la nivel de CCNA si certificare NSE4. Oleac de experienta in zona de WAF, ADC load-balancing, monitorizare si management de incidente folosind platorme de tip SIEM ar fi un plus.  Daca are si certificare NSE7, al nostru este!

Poti citi aici ce trebui sa stii ca sa fii Seniorul Veracomp, iar Andrei iti spune si ce ar trebui sa faci:

 

Este de munca, da. Dar ne si distram, suntem prietenosi, salariul intra tot timpul la timp, Ramona are dulapul doldora de caramele si bomboane.

Te asiguram ca nu este necesar sa avem o discutie stanjenitoare de genul:
“Do you guys drug test?”
“Yes, we do.”
“For like, ALL the drugs?”
“Yes.”
“Ok. Thank you for your time.”

Te asteptam sa ne cunosti si sa te indragostesti de noi. Sau cel putin sa ni te alaturi in echipa.

Lasă un răspuns