Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Veracomp in Pulp Fiction

Scoti pistolul, tintesti, apesi pe tragaci si….bum! Raufacatorul cade, se zvarcoleste spasmodic de 2-3 ori si…apoi se asterne linistea. O dara rosie, vascoasa, i se prelinge de sub cap. Fereastra se deschide brusc, usa se tranteste, trupul cazut este inert.

Stau pe fotoliu cu castronul cu floricele in brate, imi strang picioarele mai bine sub mine. Imi imaginez ca ma arunc pe jos si eu impreuna cu eroul, ma invart de doua-trei ori in aer, apas si….

Ei bine, vineri chiar am tinut o arma in mana. Si nu una, chiar trei 😊 Am apasat pe tragaci. Si, chiar daca lucrurile nu stau chiar ca in filme, am experimentat ce inseamna sa tii in mana o arma cu gloante reale.

Vineri am fost protagonistii unui Pulp Fiction propriu. Doar ca intriga si crimele s-au transformat in antrenament, joaca si distractie la Broz & guns. O experienta pe cinste care ne-a facut sa ne revedem in formula aproape completa dupa 7 luni de remote working, sa simtim adrenalina si sa iesim din zona de confort. Pistoale, pusca, arma de asalt, simulator de vanatoare de rate sau mistreti, ne-au facut sa ne simtim mici eroi de Pulp Fiction intr-un poligon cu stil.

Am tras ca in filme, am ras si unii dintre noi ne-am descoperit noi pasiuni. Maria este unul din eroii zilei. Sergiu  si Stefan, impatimiti in ale armelor sau vanatori, nu s-au dezis si au tinut standardele sus. Noi, ceilalti, glumim si radem-ne ocupam fiecare locul in bucatarie dupa performante – unul la spalat vase, altul la curatat cartofi sau taiat legume.

Tirul cu arma letala nu este o joaca, dar vineri ne-a placut joaca de-a pistolarii si ne-am satisfacut pofta de adrenalina, miscare si inedit. A fost fun. Si se stie – echipele care se distreaza impreuna, raman mai mult impreuna!

Lasă un răspuns