Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Angajam. Din nou !

Organizate, atente la detalii, calme si calde in acelasi timp. Pasionate, dornice sa invete, si cu multa rabdare. Daca  toate acestea corespund, credem ca tocmai ce ne-am gasit viitoarele colege din departamentul de logistica pe achizitii si facturare.

 
– Sunt tot eu am trimis mai sus CV-ul meu. Putem sări peste interviu că eu chiar am nevoie de acest loc de muncă.
– Doar un job e liber? Ai cumva și FB-ul celei care se ocupă de HR la voi? Sunt drăguț sigur o să mă placă.
 

Oricat ai vrea sa crezi asta, dialogurile de mai sus nu sunt inventate, ci sunt cat se poate de reale – cel putin Zoso asa sustine.

Este a treia oara, in decurs de cateva luni, cand scriu un articol de angajare. De data aceasta, avem nevoie de doua colege – nu excludem nici colegii 😊 – si ambii vor fi in departamentul de logistica. Profilul, insa, nu este ca al celor de sus. Deci nu putem sari nici peste interviu si nici nu angajam doar daca esti dragut(a).

Ah, eu sunt tipa de la HR, dar nu mai stau de mult pe facebook. Cauta-ma pe LinkedIn 😊.

Vrei sa inveti si sa te formezi in departamentul de logistica, pe achizitii? Atunci aplica pentru Junior Purchasing Officer.  Poti sa fii proaspat absolvent(a), dar nu ar strica si oleac de experienta. Un pic de word si de excel este esential. Engleza si comunicarea in limba neaaosa nu mai zic. Proven verbal skills. De aceea, zic, nu vom sari peste interviu. 😊 Si chiar vom vorbi – si in romana si in engleza. Daca mai stii si alta limba straina si vrei sa ne impresionezi, te ascultam cu drag. Ce va face mai exact Juniorul nostru din Purchasing, vezi aici. Succes si te asteptam.

Cot la cot cu Juniorul, vrem si un Operator Facturare. Ai experienta macar cativa ani in facturare si nu ti-e frica de teancul de comenzi pe care ti-l va da Andreia sa-l facturezi ? Esti atenta la detalii, nu gresesti, cel putin te stradui sa nu gresesti, vorbesti frumos si fluent atat limba romana, cat si limba engleza? Hai la noi atunci!  Ce va face mai exact Operatorul de facturare,vezi aici. Succes si te asteptam.

Daca esti de interesat de unul din joburile mai sus mentionate, atunci trimite-ne CV-ul tau aici.

Te asteptam in echipa noastra!
«Nu fi de neînlocuit; dacă nu poţi fi înlocuit, nu poţi fi promovat ».

Lasă un răspuns