Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Punct ochit, om … vopsit!

Exista multe motive pentru care paintball-ul este fantastic pentru team building. Imbunatateste leadershipul amelioreaza stresul, creste moralul si productivitatea, dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor, creste comunicarea si munca in echipa si promoveaza relatii pozitive, etc. Este plin google-ul de motive. Care sunt chiar si reale.

Noi am ales sa mergem astazi la Academia de paintball ca sa ne distram. Si, da, sa fim impreuna, sa comunicam si sa lucram in echipa. Ne-a iesit distractia, clar. Putine activitati ofera participantilor atat de multa satisfactie precum Paintball-ul. Mixul perfect de concentrare si de activitate fizica ne-a dat doza de deconectare de care aveam nevoie. Pana la urmatoarea iesire.

Ajunsi la Academia de paintball la ora 09.00 pe un cer plumburiu si un vant de vara placut ne-am impartit in doua echipe-Albastri contra Verzi-, ne-am pus castile, ne-am luat pustile si…la asalt!

Punct ochit, om … vopsit!

Am inceput pe terenul Cernobal  – plin de obstacole de diverse marimi si forme, unde fiecare echipa si-a putut face propria strategie de razboi – ascunsi cat se poate de bine. Unele dintre noi am stat ascunse pana la final – luptatoarele din trupa albastra stiu ele mai bine 😊. Am continuat lupta pe Hobbit – un teren mult mai deschis, mai expus, dar cum toti luptatorii aveau doza de adrenalina necesara sa iasa in camp liber, deschis, lupta a fost mult mai crancena.

Suspans, spectaculozitate, descarcare de adrenalina si distractie ar fi cele 4 cuvinte cu care as descrie cele 3 ore petrecute astazi de echipa Veracomp.

 

Lasă un răspuns