Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Try me now

In mai, am lansat Campania Try me now dedicata partenerilor nostri si clientilor care vor sa testeze tehnologia Fortinet.

Nu trebuie decat sa ne dati de veste si Try me now va ajunge la dvs.

Vedeta la evenimentul bucurestean IT out of the box, cutia Try me now si-a inceput calatoria prin tara si incepe sa-si depene povestea.

blog2

 

Saptamana trecuta a poposit in mirificul peisaj iesean.  Si era normal sa fie asa caci campania noastra este dedicata dezvoltarii de proiecte, iar Iasiul este un oras care renaste si care se transforma vazand cu ochii intr-un centru de business.

Aflati intr-unul din cele mai frumoase orase din tara, ne-am oprit simbolic la Palatul Culturii, locul care reuseste sa ne poarte prin toata istoria si cultura bogata a acestei regiuni a tarii.  Am pornit apoi la pas, timp de o saptamana intreaga, alaturi de partenerii nostri regionali sa deschidem usi si sa sustinem campania de CTAP.  Se simte peste tot o incredere fara precedent a antreprenorilor si managerilor locali in evolutia pozitiva a economiei in 2016 ceea ce ne bucura si mai mult.

Intr-un asemenea mediu de business cu un barometru  atat de pozitiv, povestile incep sa fie scrise…

Ne revedem la Iasi in doua saptamani cand, chiar daca teii nu or sa mai fie in floare,  or sa ne incante la fel de mult simturile.

Vreti ca Try me now  sa poposeasca la dvs in oras si sa testati solutiile incluse? Dati-ne de veste: fortinet@veracomp.ro.

Lasă un răspuns