Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Sarbatori cu dichis

Chiar daca  iarna e inca zgarcita cu fulgii de nea, orasul vibreaza a sarbatoare. Vitrinele magazinelor ne spun povesti si ne imbie sa ne imbatam de spiritul Craciunului.

Primul care aduce in casele noastre atmosfera sarbatorilor de iarna este Mos Nicolae. Copiilor le-aduce dulciuri, carti de povesti sau jucarii, iar celor mari surprize fel de fel.

De  ziua lui, Veracomp si-a lustruit, ca in ultimii noua ani, ghetutele si-si primeneste casa.

La Veracomp, este deja traditie – de Mos Nicolae, impodobim bradul. Locul lui este clar stabilit, globurile si-au facut aparitia din cutii, iar beculetele sunt gata sa straluceasca.

Astazi este momentul sa ne bucuram de fiecare clipa si sa facem din locul de munca un spatiu creativ si mai placut.

20161206_135127-animation

Ca in fiecare an, am optat pentru un brad in ghiveci pe care apoi sa-l replantam. Cu ajutorul lui Bogdan, ne-am impodobit biroul cu doi braduti verzi si teposi care ne imbata cu aromele lor de sarbatoare.

Aranjam beculetele, punem globuri, pictam geamuri, gustam cozonac sau ne imbatam pur si simplu cu aroma de brad verde. Suntem 15. Am crescut de la an la an si asta ne bucura. Facem glume – este ultimul brad in casa din Cotroceni. Nu se pot desprinde decat doua concluzii-de la anul nu mai facem brad, sau ne mutam. 🙂

L-am declarat pe Stefan maestru de ceremonii. Globurile sunt puse cu arta si, mai ales, cu bucurie si cu suflet. Bradul este gata si zambetele pe buzele tuturor. Ferestrele pictate sunt ca niste porti magice dincolo de al caror prag ne asteapta Craciunul.

Aranjam cadourile. Desaga lui Mos Nicolae se desarta cu micile lui surprize-cozonac, clopotei pictati manuali si braduti ecologici, DIY, care ne pun creativitatea la incercare. Avem si o provocare acceptata unanim de toata echipa – sa pictam micul bradut de birou dupa pofta inimii si sa ne bucuram apoi de diversitate. Caci, indiferent daca iubim verdele sau rosul, nimic nu este gresit, bradutii vor capata sub pensula noastra viata si personalitate.

Astazi am simtit din nou bucuria de a darui si stiu ca acesta este cel mai mare dar pe care mi l-a oferit Mos Nicolae. De sarbatori, ne punem macar o dorinta. A mea este gata.

Sa va fie sarbatorile dupa pofta inimii! 

Lasă un răspuns