Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Fereastra catre Veracomp

In primavara ne-am mutat in casa noua si ne-am dorit sa ne punem amprenta pe spatiul mult mai generos si sa simtim ca respira a … Veracomp. Si, dupa trei luni de munca, suntem gata.

Cum suntem? Ce ne place?

Au apus zilele in care sediul unei companii era doar o cladire cu birouri sobre si lipsite de personalitate. In prezent, sediul oricarei firme este o carte de vizita si o expresie a valorilor companiei.

Spatiul din receptie te intampina elegant si primitor asezonandu-se perfect cu zambetul reconfortant al colegei noastre, Ramona.

Imediat cum intri, poti vedea istoria si valorile Veracomp. O poveste spusa in … imagini care da tonul intregului concept. Peretii spun povesti, contin vorbe de duh sau tablouri haioase.

 

 

Traim intr-o lume tot mai sufocata de poluare si de produse artificiale, iar oazele de verdeata au devenit o problema din ce in ce mai acuta.  Ne-am dorit sa ne inconjuram de verde si … verdeata. Si, cum un metru patrat de verdeata produce oxigenul de care are nevoie un om intr-un an de zile, sa fie verde am zis. In afara de estetic, ne imbunatatim puterea de concentrare, ne stresam mai putin, dar purificam si aerul. iar musafirii care ne calca pragul se vor simti, cu siguranta, foarte bine in casa Veracomp.

Categoric, sala de conferinta are parte de o transformare – masa clasica este inlocuita de statii de lucru mobile, canapele si decoratiuni pentru a crea un spatiu de conferinte modern si in care fiecare participant sa se simta confortabil. Verdeata si benzile LED dau o atmosfera moderna, high-tech. Vendorii isi au coltul lor bine-meritat.

Open space, dar si sali pentru lucru individual – desi birourile tip open space sunt cele care dicteaza acum in ceea ce priveste designul, spatiul nostru are si aici personalitate. Un etaj intreg tip open space si alte spatii mici si cochete in care departamentele pot fi separate. Si, cum este cu siguranta nevoie si de sali individuale, unde sa ne putem retrage pentru a avea parte de liniste sau pentru a face o conferinta, am pus, unde era nevoie, si….usi. If opportunity doesn’t knock, build a door :).

Tuturor birourilor am dat personalitate prin stickere decorative care ne reprezinta. Departamentul tehnic ne asigura ca totul este sub control, iar departamentul de marketing si logistica ne asigura ca acolo se nasc ideile creative. Biroul de vanzari abunda de ganduri care mai de care mai creative – „EXCELLENCE IS NOT AN ACT, BUT A HABIT”, „We are what we repeatedly do”, etc.  Pentru ca, indiferent de cultura organizationala pe care o promovam, suntem constienti ca spatiul influenteaza munca intregului colectiv. Am vrut atat zone creative, cat si comunicative. Si, pe cat posibil, flexibilitate si adaptabilitate.. ca doar traim in era agile planning :).

Va asteptam sa ne vizitati in casa noua. Cafeaua si ceaiul sunt din partea noastra :). Si, pe timp de vara, avem si smochine proaspete din curte.

Lasă un răspuns