Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Inca o fila din calendar

Daca esti cuminte, de Mos Nicolae primesti dulciuri. Daca esti obraznic, o nuielusa.

Cu siguranta, nu sunt singura care a auzit in copilarie povestea aceasta. Acum, la varsta maturitatii, ne amintim  nostalgic de acele seri minunate cand ne pregateam cizmulitele. Mos Nicolae venea in fiecare an, punctual, cu aromele primelor portocale care inmiresmau zilele de iarna ale copilariei noastre.

Pe 06 decembrie, Mos Nicolae vine negresit si la Veracomp. Si ca in fiecare an, ne strangem cu totii sa facem bradul si sa ne permitem macar pentru o ora sa radem si sa spunem povesti. Cu colindele rasunand in fundal, asezam cu grija podoabele frumos colorate si degustam prajituri.

06 decembrie a devenit un reper pentru mine. Acum un an, de Mos Nicolae, imi luam la revedere pentru un an de la echipa pregatindu-ma sa devin mama. Anul acesta, m-am intors de Mos Nicolae cu aceeasi bucurie si dorinta de a darui si cu dor de oameni. Caci, indiferent ce gasesti sub brad, sarbatorile inseamna sa stii sa daruiesti.

Sfarsitul de an este intotdeauna momentul bilanturilor, dorintelor si a planurilor de viitor. 2019 se apropie cu promisiuni si cu speranta. Pentru mine, 2019 inseamna reintoarcerea la Veracomp, locul drag mie unde am mers timp de 10 ani de zile. Astazi, m-am reincarcat din nou cu energia Veracomp.

Sa va fie sarbatorile dupa pofta inimii, iar noul an sa ne gaseasca sanatosi!

Lasă un răspuns