Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Incotro in 2020?

Anul 2020 sta sub semnul sobolanului de metal dupa zodiacul chinezesc, fiind considerat un an al Inceputului, Reinnoirilor si Schimbarilor.

 

Daca anul mistretului (2019) a fost fundamental in ceea ce priveste finalizarea si echilibrul, anul sobolanului (2020) va insemna progres, inceperea de noi proiecte cu o mare energie, spun astrologii.

«Oamenii isi vor dezvolta abilitatile si se vor indrepta catre lucruri noi, punand ideile in practica ”, spune Cathryn Moe, astrolog de renume mondial. „Obstacolele nu vor fi o piedica, iar provocarile vor scoate tot ce este mai bun din oameni.” Pe scurt, astrologii spun ca 2020 va fi un alt an de schimbari ample, intrucat universul continua in perioada de tranzitie accelerata, dar, avand in vedere trasaturile sobolanului, lumea va fi in masura sa faca fata. Cadoul Sobolanului in acest an este capacitatea de a pune in practica idei mai vechi. Indrazneala ar putea sa ne conduca spre succes in 2020!

Pentru Veracomp,  2020 va fi un an al schimbarilor si al altor  inceputuri. Energia acestei zodii ne stimuleaza sa fim si mai creativi si sa mai urcam o treapta.

Va dorim un an cu mari reusite!

 

Lasă un răspuns