Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Libertatea de alegere-ExtremeCloud IQ, singura platforma in cloud de generatie a patra

Cu ExtremeCloud IQ, acum complet operational pentru a rula pe Amazon Web Services, Google Cloud Platform și Microsoft Azure, Extreme Networks isi consolideaza pozitia fiind prima si singura companie de cloud networking care opereaza concomitent implementari de cloud management certificate ISO/IEC 27001  in medii cloud publice, dar si private si locale.

Care sunt beneficiile?

  • Libertatea de alegere. Ca abonat  ExtremeCloud ™ IQ, aveți posibilitatea de alegere și o flexibilitate de neegalat pentru a selecta și a va muta intre furnizorii de cloud, care sa se alinieze nevoilor operationale și standardelor companiei.
  • Zero downtime. Extreme este prezent in 16 data centere pe 5 continente, 12 tari, permitand abonatilor sa aleaga si in functie de cerintele geografice. Peste un million de dispozitive sunt administrate intr-o platforma cloud capabila sa functioneze continuu.
  • Independenta. Pe langa optiunile publice de cloud, independenta solutiei in cloud Extreme Cloud IQ se extinde si asupra mediilor clientilor. ExtremeCloud IQ este singura solutie care poate fi gestionata intr-un cloud public, privat sau local.

Stiati ca?

In fiecare zi, ExtremeCloud IQ absoarbe 4,6 miliarde de mesaje de management care-i alimenteaza motorul machine learning si inteligenta artificiala. Mai mult de 6 petabytes de date sunt prelucrate zilnic!

Incepand cu 1 iulie, toti abonatii ExtremeCloud IQ Pilot vor avea acces nelimitat de date pe toata perioada abonamentului, iar abonatii ExtremeCloud IQ vor fi upgradati pentru date nelimitate in cursul acestui an. Se stabileste astfel un nou standard pentru accesul la date si la informatii neegalat in industrie!

Platforma are mai multe tipuri de servicii : ExtremeCloud IQ Connect ofera un management de baza al echipamentului si este gratuit la achizitionarea oricarei platforme hardware acceptate. ExtremeCloud IQ Pilot ofera instrumente avansate de gestionare a infrastructurii, raportare si remediere, inclusiv informatii si analize bazate pe ML si AI.

Articol preluat si adaptat de pe site-ul producatorului.

 

Lasă un răspuns