Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Liga de Baseball si Extreme Networks-Gata sa inceapa meciul

Lumea baseballului incepe sa bazaie de entuziasm pentru sezonul urmator in America. Jucatorii isi stabilesc noi obiective, echipele isi planifica drumul catre fanion, iar fanii abia asteapta sa umple stadioanele si sa cante „Take me out to the Ballgame”. Extreme Networks va fi impreuna cu ei in calitate de furnizor oficial de solutii wi-fi.

Ce inseamna acest lucru pentru fani, personal si jurnalisti/mass-media?

Fanii se pot astepta sa gaseasca pe stadion  o conexiune Wi-Fi rapida si sigura. Reteaua de ultima generatie va putea suporta aplicatii care sa necesite o latime mare de banda in timpul jocului. Indiferent daca navigheaza prin sala, comanda mancare sau posteaza momente memorabile pe social media, Extreme Networks si Major League Baseball vor oferi conexiuni fara intrerupere si fara efort pentru fani.

Analistii media si televiziunile pot beneficia, de asemenea, de o retea rapida. Pe masura ce se pregatesc pentru maratonul de raportare, incepand cu ziua de deschidere, pot face acest lucru stiind ca dispozitivele lor sunt conectate la o retea de incredere, care functioneaza la fel de repede ca si ei. Access pointurile Extreme Networks care merg in cloud si solutiile Wi-Fi 6 vor sustine mii de jocuri in acest sezon si post-sezon.

In ceea ce priveste locatiile, Extreme va furniza analize avansate ale stadionului pentru mai mult de jumatate din MLB, ceea ce va imbunatati experienta fanilor, a personalului si a mass-media. Echipele MLB pot intelege mai bine modul in care reteaua lor este utilizata datorita functiilor de vizibilitate a aplicatiei si analiticele datelor. Analiza Extreme  permite, de asemenea, un timp de functionare optim, semnaland problemele inainte ca acestea sa se intample. Fiecare stadion contine mai multe verticale care trebuie sa functioneze OK in ziua jocului. De la serviciile de vanzare din magazinul echipei pana la ospitalitatea in stadion, logistica, servicii alimentare si servicii de teren. Cand este timpul jocului, reteaua accepta toate functiile si asigura o experienta excelenta pentru utilizatorul final.

In timpul acestui nou parteneriat de sase ani, solutiile Extreme Wi-Fi 6 vor fi implementate in mai mult de jumatate din toate stadioanele MLB din SUA pentru a imbunatati experienta fanilor si a personalului. Solutiile de retelistica avansate si inovatoare Extreme, care imbina cloud-ul de ultima generatie, mobilitatea si capabilitatile de analiza, au facut ca Extreme sa devina furnizor al principalelor francize si ligi sportive profesionale.

 

Lasă un răspuns