Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

GDRP si ‘criptomonede’

Zilele trecute primesc un telefon:

“Buna ziua! Sunteti X?”
“Da, sunt X, cu cine vorbesc?”
“Numele meu este Y si am o propunere de business pentru dumneavoastra. Puteti vorbi 10 minute?”

De unde stie Y ca pe mine ma cheama X, cand eu nu stiu cine e Y?? Si mai ales unde are Y numarul meu de mobil?
Cu scepticism, intreb direct, ca sa nu ne mai pierdem timpul reciproc: “Despre ce este vorba?”

Cu importanta, Y imi raspunde: “Tranzactionare inteligenta de criptomonezi”.
In primul rand m-a prins intr-un moment nepotrivit; tocmai ma pregateam sa ies la masa de pranz, adica mi-e foame! In al doilea rand, by default, ma sacaie telefoanele cu oferte de tot felul (daca vreunul din subiecte ar fi de interes, cu siguranta as face o documentare in prealabil, in nici un caz nu as merge pe un cold-call).  In al treilea rand ma ataca: se presupune ca fara informatiile lor eu  as putea face doar tranzactionare ne-inteligenta de criptomonede?  Pentru ca, apropos de inteligenta, pluralul de la “moneda”, este “monede”, nu “monezi”…

Cred ca fiecare dintre noi primeste macar o data pe luna (cei mai ‘norocosi’ poate chiar saptamanal) astfel de telefoane. Cate dintre ele chiar ajuta la ceva? Si mai ales, pentru cate dintre ele a existat acordul persoanei apelate de a primi oferte sau informari de acest gen?

Zilele trecute ZF a avut loc un eveniment  considerat de succes “Patru luni pana la socul GDRP” unde s-au spus multe, dar doar putine informatii relevante. Un pic derutant, mesajul oficialilor a fost “in esenta nu se va schimba nimic”. De unde si intrebarea: macar o sa scapam de campaniile deranjate care folosesc baze de date Dumnezeu-stie-de-unde-luate??

 

Lasă un răspuns