Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

F5 castiga premiul Red Hat Community Partner!

In ultimii doi ani, echipele F5 si Red Hat  au demonstrat valoarea extraordinara pe care solutiile integrate, certificate si documentate le pot aduce clientilor.

Ca rezultat, Red Hat l-a onorat saptamana trecuta pe F5 cu premiul Partner Technology Innovation Award in cadrul conferintei Red Hat Summit. In timpul ceremoniei au fost scoase in evidenta eforturile facute cu Ansible si OpenShift, pentru a le permite clientilor sa implementeze cu usurinta si in detaliu serviciile de aplicatii si de securitate ale F5.

Istoria colaborarii Red Hat – F5 demonstreaza modul in care un parteneriat poate reusi prin alinierea intereselor ambelor companii pentru a oferi o solutie complet integrata care sa reolve nevoile reale ale clientilor.

Echipele Red Hat si F5 au fost extrem de active. Iata cateva aspecte cheie:

  • F5 a organizat workshopuri pentru automatizarea retelelor cu Ansible in intreaga America.
  • F5 si Red Hat au incheiat parteneriate pentru a construi o adevarata solutie Multi-Cloud cu OpenShift si F5 Container Ingress Services care ruleaza in Azure, AWS si intr-un mediu cloud privat.
  • F5 si HPE au demonstrat amploarea si securitatea furnizate cu F5 Container Ingress Services care functioneaza cu OpenShift pe platforma de infrastructura convergenta HPE Synergy.
  • F5 si Red Hat au demonstrat solutia multi-cloud cu OpenShift

Categoric, a fost un an plin. Si categoric calatoria continua! Achizitia recenta NGINX demonstreaza angajamentul F5 pentru comunitatile de Open Source si va oferi parteneriatului oportunitati noi.

www.f5.com/redhat

Lasă un răspuns