Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Trainingurile de cybersecurity tot mai importante

Avand in vedere deficitul global de profesionisti in domeniul securitatii cibernetice care a depasit 4 milioane-conform unui studiu realizat de (ISC)2-forta de munca globala in domeniul securitatii ar trebui sa creasca acum cu 145%. Drept urmare, 82% dintre angajatori sustin ca se confrunta cu o lipsa acuta de profesionisti  in securitate cibernetica.

Lipsa de competente in domeniul securitatii a devenit si mai critica odata cu trecerea la noul mod de munca – munca de la distanta. Echipele IT sunt suprasolicitate sa securizeze si sa-si extinda reteaua pentru a raspunde noilor cerinte.

Pentru a-i ajuta pe profesionistii IT care doresc sa-si extinda abilitatile de securitate in timp util, Fortinet a pus de la sfarsitul lunii aprilie la dispozitia lor gratuit cursuri avansate de securitate ca parte a investitiei sale continue in reducerea decalajului de competente de securitate cibernetica.

Training gratuit de cybersecurity pentru diminuarea lipsei de competente

Fortinet are disponibile 24 de cursuri avansate de securitate, gratuite, pentru oricine este interesat sa afle despre securitatea cibernetica. Continutul de formare gratuita provine direct din programul de pregatire si certificare NSE. Certificarea NSE este o modalitate foarte buna pentru companii sa-si valideze abilitatile si un plus excellent la CV-ul studentilor care isi doresc o cariera in securitatea cibernetica.

Aceste 24 de cursuri avansate se alatura celor trei cursuri gratuite NSE1, NSE2 si FortiGate Essentials lansat recent. NSE1 si NSE2 ofera participantilor o intelegere de baza a peisajului amenintarilor actuale, inclusiv trucuri si strategii comune utilizate de hackerii cibernetici, familiarizarea cu conceptele esentiale de cybersecurity si o introducere in principiile si tehnologiile critice de securitate. Cursul FortiGate Essentials ii invata pe participanti despre concepele fundamentale ale unui firewall de generatie urmatoare (NGFW), inclusiv configurarea politicilor firewal-ului, stabilirea autentificarii utilizatorului si configurare de tip SSL VPN.

Aflati mai multe despre programele Fortinet NSE Institute, inclusiv programul Network Security Expert, programul Network Security Academy care ofera instruire si educatie in domeniul securitatii cibernetice critice pentru a ajuta la rezolvarea decalajului de abilitati informatice si pregatirea fortei de munca in domeniul securitatii de maine.

Veracomp este centru autorizat de training Fortinet, oferind toata gama de cursuri si traininguri Fortinet. Pentru informatii suplimentare : fortinet@veracomp.ro.

Lasă un răspuns