Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

AWS recunoaste Pure Storage ca Partener Avansat Tehnologic

Strategia Pure cu solutia Pure Cloud Block Store™ este sa furnizeze cea mai buna solutie de stocare companiilor care utilizeaza AWS in strategiile lor de cloud hibrid. Pure Cloud Block Store permite furnizarea serviciilor de date si disponibilitate in AWS in timp ce clientii beneficiaza de API-urile Purity si interfetele de administrare familiare. Pure Cloud Block Store ofera cele mai importante functii de eficientizare a datelor, rezistenta, snapshot-uri instante care economisesc spatiu si criptare permanenta – toate in cloud AWS.

AWS a recunoscut solutia Pure Cloud Block Store for AWS ca cea mai buna solutie de stocare, recunoscandu-l pe Pure ca Advanced Technology Partner. Aceasta recunoastere inseamna ca Pure respecta cele mai inalte standarde tehnologice pentru clientii AWS si a dovedit-o prin adoptarea industriei, testimonialele clientilor si prin review-ul AWS.

Pure Storage are un palmares dovedit de a ajuta organizatiile sa utilizeze mai multe date, reducand in acelasi timp complexitatea si cheltuielile gestionarii infrastructurii din spatele acesteia. Clientii Pure si AWS folosesc tehnologii comune pentru toate segmentele si dimensiunile clientilor, inclusiv companii din sectorul public si mediul privat de afaceri. Pure Cloud Block Store este disponibil pe AWS GovCloud si in mai multe regiuni internationale din intreaga lume. Organizatiile de toate dimensiunile pot vedea beneficii imediate de la economisirea costurilor de stocare si gestionare, permitand in acelasi timp mutarea aplicatiilor si a datelor catre AWS (si inapoi, dupa caz). Multi clienti au inceput sa utilizeze Pure Cloud Block Store pentru Dev / Test, precum si pentru recuperarea datelor in caz de dezastru (DR) sau ca parte a strategiei de continuitate a afacerilor.

Pure Cloud Block Store foloseste acelasi principiu ca Purity: Keep it simple! Aceesati AWS Marketplace  pentru a-l testa acum gratuit. Vreti o imagine de ansamblu inainte? Vizionati acest video de 5 minute.

Daca doriti sa discutati cu un expert Pure, va rugam sa ne contactati pentru a solicita un demo.

Lasă un răspuns