Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Licentierea s-a schimbat la UDP 7.0

Ador articolele scrise simplu, pe intelesul tuturor. De multe ori, in IT, daca nu esti specialist, limbajul ti se pare greoi, uneori dificil de urmarit. Mie mi se intampla des acest lucru. Eu nu sunt specialist, sunt om de marketing. Asta ca sa excludem zambetele cu subinteles 😊.

Valentin  mi-a atras atentia asupra unui articol foarte bine scris de Nicholas Gee privind noul mod de licentiere pentru Arcserve UDP 7.0.

Arcserve UDP este o solutie care poate fi scalata de la companii mici pana la cele mari si foarte mari. Licentierea este flexibila si, prin urmare, poate fi dificil de inteles.

In primul rand, exista diferite verticale ale Arcserve UDP. Arcserve UDP Software (Standard, Advanced, Premium), Arcserve UDP Workstation Edition, Arcserve UDP Appliance, Arcserve UDP pentru  Office 365, Arcserve UDP Email Archiving & Arcserve UDP Email Archiving Hosted as a Service. Ar trebui sa avem in vedere si Arcserve Replication & High Availability (RHA) pentru acele sisteme critice care au nevoie de zero pierderi de date si recuperare foarte rapida.

Ce vrea sa protejeze cientul? Ce caracteristici are nevoie? Ce functionalitati suplimentare ii putem oferi, pe care nu le-a considerat fezabile?

Daca excludem Arhivarea e-mailurilor pentru moment, exista 6 editii ale Arcserve UDP de luat in considerare. Tabelul de mai jos ilustreaza o defalcare a caracteristicilor.

Recomandarea noastra ar fi sa studiati cu atentie comparatiile caracteristicilor. Luati in considerare daca aveti nevoie ele astazi, sau s-ar putea sa aveti nevoie in viitor.

Pentru diferitele tipuri de licentiere si feature-uri, articolul lui Nicholas Gee este cu adevarat luminita de la capatul tunelului. 😊

Daca nu stii cum functioneaza Arcserve UDP, inscrie-te acum la un demo sau contacteaza-ne (valentin.agachi@veracomp.ro).

 

 

 

 

Lasă un răspuns