Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Access de 300 de ori mai rapid la date cu Pure Storage FlashArray

Solutia Pure Storage FlashArray permite TrialStat sa le ofere cercetatorilor sai care se ocupa de studiile clinice acces de 300 de ori mai rapid la date.

TrialStat Corporation, o companie de gestionare a datelor clinice la cerere, a adoptat Pure Storage® FlashArray™ si Evergreen ™ pentru a accelera cercetarea studiilor clinice si pentru a permite clientilor sai servicii de gestionare a datelor disponibile permanent.

Cercetatorii colecteaza si analizeaza cantitati masive de date privind siguranta si eficacitatea noilor produse farmaceutice, vaccinuri si dispozitive medicale. De fapt, un singur studiu clinic, care se poate desfasura pe mai multi ani de zile, are capacitatea de a genera milioane de inregistrari de la mii de participanti la nivel global. Eficienta testului clinic depinde de cat de repede cercetatorii pot accesa si pot lucra cu aceste date. Dar multe dintre solutiile de gestionare a datelor actuale proceseaza loturile de date peste noapte, crescand latenta in captarea si accesul la date si, in cele din urma, incetinind progresul studiilor.

Pentru a rezolva aceasta nevoie, TrialStat simplifica gestionarea datelor cu o platforma interoperabila, de tip electronic data capture (EDC) cu raportare in timp real, analize si extrase de date. Inlocuind solutia de stocare mostenita cu Pure Storage FlashArray//X, compania este capabila sa ofere viteza si accesul la date in timp real de care cercetatorii au nevoie pentru a finaliza studiile in mod eficient si pentru a aduce pe piata mai rapid tratamente si dispozitive medicale care salveaza vieti.

Incarcarea unei pagini de date (un raport de caz, de exemplu) pe Pure Storage este de 300 de ori mai rapida decat in solutia de stocare mostenita TrialStat, care avea un timp de incarcare de 3-5 secunde pe pagina. TrialStat inregistreaza acum timpi de incarcare a paginii in milisecunde cu Pure Storage. Acest lucru economiseste ore de lucru cercetatorilor pe masura ce acceseaza si lucreaza cu datele. Viteza FlashArray si capacitatea eliberata de deduplicarea datelor de 11:1 de la TrialStat nu numai ca accelereaza cercetarea din studiile clinice, dar ii permite TrialStat sa dedice timp noilor inovatii pentru dezvoltatori- de la utilizarea AI pentru a prezice efectele adverse si a imbunatati siguranta testului, pentru a accelera stocarea si accesul la imagistica medicala si pentru a permite pacientilor sa utilizeze dispozitive portabile pentru a oferi cercetatorilor date medicale in timp real.

Capacitatea TrialStat de a oferi garantia de functionare peramanenta este, de asemenea, un factor de diferentiere critic. Testele clinice se desfasoara in fiecare zi, in intreaga lume. Ca urmare, timpul de nefunctionare nu este o optiune. Utilizand abonamentul Evergreen Storage de la Pure, TrialStat poate face upgrade fara intreruperi si isi poate extinde infrastructura Pure atunci cand este necesar.

„Stocarea este acum un avantaj competitiv pentru TrialStat, sustinand studiile clinice care ruleaza 24/7, cu acces si raportare la date in timp real si o garantie de functionare. Suntem mandri sa spunem ca solutiile noastre care ruleaza pe Pure Storage ofera clientilor nostri un avantaj strategic, imbunatatind timpul necesar pentru derularea studiilor clinice, controland in acelasi timp costurile.”Chris Hamelin, Presedinte, TrialStat

Cazul de studiu TrialStat este disponibil aici.

Pandemia COVID-19 a dus la cercetari fara precedent la nivel mondial. Pe masura ce navigam prin si dincolo de aceasta pandemie, care va avea un impact de lunga durata asupra lumii noastre, inclusiv domeniului cercetarii biomedicale, este important sa recunoastem si sa abordam oportunitatile si strategiile cercetarii, dar si tehnologiile care o pot sustine.

Beneficiile tehnologiei Pure Storage in cercetare-si nu numai-pot fi demonstrate, la cerere, si in Romania.

Lasă un răspuns