• Posted in:

  Angajam. Din nou !

  Organizate, atente la detalii, calme si calde in acelasi timp. Pasionate, dornice sa invete, si cu multa rabdare. Daca toate acestea corespund, credem ca tocmai ce ne-am gasit viitoarele colege din departamentul de logistica pe achizitii si facturare.

  Citește mai mult

 • Posted in:

  Veracomp in Pulp Fiction

  Scoti pistolul, tintesti, apesi pe tragaci si….bum! Raufacatorul cade, se zvarcoleste spasmodic de 2-3 ori si…apoi se asterne linistea. O dara rosie, vascoasa, i se prelinge de sub cap. Fereastra se deschide brusc, usa se tranteste, trupul cazut este inert. Stau pe fotoliu cu castronul cu floricele in brate, imi strang picioarele mai bine sub […]

  Citește mai mult

 • Posted in:

  Angajam. Din nou!

  Nu stiu cat de recent ai «rasfoit » presa in ultimul timp. Dar saptamana trecuta am aparut in cateva locuri cu o stire:  Veracomp este preluat de Exclusive Networks. Taaaam-taraaam ! Ei, nu a fost chiar tam-tam-ul pe care il asteptam. Nici presa nu mai este ce a fost odata. 😊 Ce vreau sa zic cu […]

  Citește mai mult

 • Posted in:

  eXperienta Veracomp, Client Voice

  Veracomp este o companie care permite angajatilor sai sa creeze si sa traiasca eXperiente. Atentia la detalii, determinarea, pasiunea, asumarea riscurilor, gandirea creativa si capacitatea de a anticipa trenduri, toate creeaza un mediu fertil, un atelier in care totul pare mai usor de realizat.

  Citește mai mult

 • Posted in:

  Angajam acum! Chiar acum!

  Nu trebuie sa fii nebun pentru a te alatura echipei Veracomp, iti vom oferi training :). In septembrie, cautam o persoana ambitioasa si meticuloasa, energica si cu initiativa pentru a sustine activitatea de logistica pe termen lung. Sau pana cand rutina ne va desparti.

  Citește mai mult